Rama Shinta Hotel

Lesser Sunda Islands, Sengkidu
Rama Shinta Hotel Öne Çıkan Resim
Rama Shinta Hotel Dış Mekan
Rama Shinta Hotel İç Mekan
Rama Shinta Hotel İç Mekan
Rama Shinta Hotel Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Rama Shinta Hotel
Jl. Raya Candidasa Dusun Samuh Bugbug Lesser Sunda Islands, Sengkidu

Karangasem bölgesindeki Rama Shinta Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Pura Candidasa Hindu Tapınağı ile Candidasa Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Andre Spa ile 2,6 mi (4,2 km) ve Balina Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Shinta yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x