Rama Garden Hotel - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Legian
Rama Garden Hotel - CHSE Certified Genel
Rama Garden Hotel - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Rama Garden Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Rama Garden Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Rama Garden Hotel - CHSE Certified Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Rama Garden Hotel - CHSE Certified
Jl. Padma Lesser Sunda Islands, Legian

Legian bölgesindeki Rama Garden Hotel - CHSE Certified misafirlere havaalanı yakınında, Legian Alışveriş Caddesi ile Legian Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Seminyak Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Kuta Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Rama Garden Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo (Second Floor)
Room
Deluxe Stüdyo (First Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x