Rajmahal Palace RAAS

Kuzey Hindistan, Jaipur
Rajmahal Palace RAAS Genel
Rajmahal Palace RAAS Genel
Rajmahal Palace RAAS Genel
Rajmahal Palace RAAS Genel
Rajmahal Palace RAAS Genel
Image More +316 fotoğraf
Rajmahal Palace RAAS
Sadar Patel Marg Kuzey Hindistan, Jaipur

Rajmahal Palace RAAS misafirlere Jaipur merkezinde, Ajmer Yolu ve M.I. Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı saray Hava Mahal ile 3,3 mi (5,3 km) ve Jal Mahal ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Sarayda yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 13 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu sarayda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Oda
Room
Oda
Room
Süit
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x