Rajmahal banquet and lawn

Kamthi
Rajmahal banquet and lawn Genel
Rajmahal banquet and lawn Genel
Rajmahal banquet and lawn Öne Çıkan Resim
Rajmahal banquet and lawn Dış Mekan
Rajmahal banquet and lawn İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Rajmahal banquet and lawn
KH NO 485/1, Khairy, Kamptee Before Delhi Public School , Kamthi

Rajmahal banquet and lawn misafirlere Kamptee bölgesinde, iş merkezinde, Narrow Gauge Rail Museum ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede ve Shri Vyankatesh Temple ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mangalwadi Bahçesi ile 5,9 mi (9,5 km) ve Markanda ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Rajmahal Superior Room
Room
Rajmahal Premium King Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x