Raito Home Costa D'Amalfi

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Raito
Raito Home Costa D'Amalfi Genel
Raito Home Costa D'Amalfi Öne Çıkan Resim
Raito Home Costa D'Amalfi Dış Mekan
Raito Home Costa D'Amalfi Dış Mekan
Raito Home Costa D'Amalfi İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Raito Home Costa D'Amalfi
via nuova raito 44 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Raito

Raito Home Costa D'Amalfi konaklamanızda Vietri sul Mare bölgesinde, Seramik Müzesi ile 0,8 km (0,5 mi) ve Maiori Plajı ile 15,3 km (9,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Emerald Grotto ile 26,2 km (16,3 mil) ve Villa Rufolo ile 40,7 km (25,3 mil) mesafede.

Restoranda Raito Home Costa D'Amalfi misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu oda ve kahvaltı sunan otelde, yakın çevrede ücretsiz otopark, otelde yürüyüş/bisiklet yolları, ve otelde küçük motorsiklet /moped kiralama var. Eğlence aktiviteleri arasında okçuluk, yakın çevrede bot turları ve yakın çevrede şnorkelle dalış bulunuyor.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Room
Stüdyo Süit, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x