Raitelberg Resort

Wuestenrot
Raitelberg Resort Genel
Raitelberg Resort Genel
Raitelberg Resort Genel
Raitelberg Resort Genel
Raitelberg Resort Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Raitelberg Resort
Schönblickstraße 39 , Wuestenrot

Wuestenrot bölgesindeki Raitelberg Resort konaklamanızda, Bihlmayer Famly Vineyard ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mercedes-Benz Arena ile 30,8 mi (49,6 km) ve Mercedes Benz Müzesi ile 30,9 mi (49,7 km) mesafede.

Alman mutfağı alanında uzman olan Schwabenstübe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

70 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x