Rainbow Villas

Rarotonga
Rainbow Villas Genel
Rainbow Villas Öne Çıkan Resim
Rainbow Villas Dış Mekan
Rainbow Villas Dış Mekan
Rainbow Villas Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Rainbow Villas
Ara Metua , Rarotonga

Bu tatil evi konaklamanızda Rarotonga bölgesinde, golf sahasına yakın, Rarotonga Golf Club ve Black Rock Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı tatil evi Cook Adası Hristiyan Kilisesi (CICC) ile 6,1 km ve Cook Adaları Kütüphanesi ve Müzesi ile 6,2 km mesafede.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası (Aqua Villa)
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Golf Manzaralı, Denize Bakan (Coral Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x