Rainbow Rooming House

Orta Doğu Florida Kıyı Şeridi, Cocoa
Rainbow Rooming House Genel
Rainbow Rooming House Öne Çıkan Resim
Rainbow Rooming House İç Mekan
Rainbow Rooming House Kahvaltı
Rainbow Rooming House Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Rainbow Rooming House
1216 Willow Ln Orta Doğu Florida Kıyı Şeridi, Cocoa

Cocoa bölgesindeki Rainbow Rooming House konaklamanızda, Canaveral Limanı ve Brevard Tarih ve Doğa Bilimleri Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cocoa Beach İskelesi ile 13,6 mi (21,9 km) ve Kennedy Uzay Merkezi Ziyaretçi Kompleksi ile 15,1 mi (24,3 km) mesafede.

Rainbow Rooming House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x