Rainbow Hotel

Dar es Salaam
Rainbow Hotel Genel
Rainbow Hotel Öne Çıkan Resim
Rainbow Hotel İç Mekan
Rainbow Hotel Kahvaltı
Rainbow Hotel Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Rainbow Hotel
1900/59 Morogoro Road City Centre , Dar es Salaam

Rainbow Hotel misafirlere Dar es Salaam (Kisutu) bölgesinde, St Joseph's Katedrali ve Atiman Binası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zanzibar Feribot İskelesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Askari Anıtı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin Hint mutfağı alanında uzman restoranı Mirch Masala misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Apart Daire
Room
Executive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x