Radius Guest Flats

Kigali
Radius Guest Flats Öne Çıkan Resim
Radius Guest Flats Dış Mekan
Radius Guest Flats Dış Mekan
Radius Guest Flats Dış Mekan
Radius Guest Flats Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Radius Guest Flats
Kibagabaga , Kigali

Radius Guest Flats misafirlere Kigali bölgesinde, havaalanı yakınında ve Kigali Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ivuka Arts Kigali ile 1,5 mi (2,5 km) ve Kigali Genocide Memorial Centre ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x