Radius Central House

Ural Dağları, Yekaterinburg
Radius Central House Öne Çıkan Resim
Radius Central House Dış Mekan
Radius Central House Dış Mekan
Radius Central House Dış Mekan
Radius Central House Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Radius Central House
Malysheva street 42a Ural Dağları, Yekaterinburg

Radius Central House misafirlere Yekaterinburg merkezinde, Bolshoy Zlatoust Kilisesi yakınında ve Weiner Sokağı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Pokrovsky House Museum ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sverdlovsk Regional Museum ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Radius Central House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 125 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Presidential
Presidential Süit
Room
Business Stüdyo
Room
Stüdyo Süit
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x