Radisson Kufri

Kuzey Himalaya, Theog
Radisson Kufri Genel
Radisson Kufri Genel
Radisson Kufri Genel
Radisson Kufri Genel
Radisson Kufri Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Radisson Kufri
0 KM Milestone Kufri Fagu Highway Kuzey Himalaya, Theog

Theog bölgesindeki Radisson Kufri konaklamanızda Kufri Eğlence Dünyası ve Kotkhai Palace ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hip Hip Hurray Amusement Park ile 4,3 mi (6,9 km) ve Lakkar Kapalı Çarşısı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Otelin restoranı Alaya misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

66 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Interior View)
Room
Süit (Valley View)
Room
Junior Süit (Valley View)
Room
Deluxe Oda (Valley View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x