Radisson Hotel Nice Airport

Nice Semti, Nice
Radisson Hotel Nice Airport Genel
Radisson Hotel Nice Airport Genel
Radisson Hotel Nice Airport Genel
Radisson Hotel Nice Airport Genel
Radisson Hotel Nice Airport Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Radisson Hotel Nice Airport
179 Boulevard René Cassin Nice Semti, Nice

Nice bölgesindeki Radisson Hotel Nice Airport misafirlere iş merkezinde, Palais Nikaia ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Promenade des Anglais ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Allianz Riviera ile 5,1 km ve Casino Ruhl ile 6 km mesafede.

. yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 151 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Nice bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3929 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Premium
Premium Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x