Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo

Kuzey Meksika, Monterrey
Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo Genel
Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo Genel
Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo Genel
Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo Genel
Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo Genel
Image More +40 fotoğraf
Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo
Avenida Insurgentes No. 4001 Kuzey Meksika, Monterrey

Radisson Hotel Monterrey San Jeronimo misafirlere Monterrey merkezinde, Galerias Monterrey yakınında ve Doctors Hospital ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Macroplaza ile 4,7 mi (7,6 km) ve Fundidora Parkı ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

La Huasteca misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

98 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 6 mil içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x