Radisson Hotel & Congress Center Saransk

Volga (bölge), Saransk
Radisson Hotel & Congress Center Saransk Genel
Radisson Hotel & Congress Center Saransk Genel
Radisson Hotel & Congress Center Saransk Öne Çıkan Resim
Radisson Hotel & Congress Center Saransk Dış Mekan
Radisson Hotel & Congress Center Saransk Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
Radisson Hotel & Congress Center Saransk
Sovetskaya, 54 Volga (bölge), Saransk

Radisson Hotel & Congress Center Saransk misafirlere Saransk merkezinde, Yaushev Devlet Müzik Tiyatrosu ve Mordovia Republic Russian State Drama Theater yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel St. Theodore Ushakov Katedrali ile 0,2 mi (0,3 km) ve Mordovian Republican Fine Arts Museum N.A. Erzia ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Panorama Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 137 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü, kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit, Şehir Manzaralı
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x