Radisson Collection Hotel, Tallinn

Baltic Sea, Tallinn
Radisson Collection Hotel, Tallinn Genel
Radisson Collection Hotel, Tallinn Genel
Radisson Collection Hotel, Tallinn Genel
Radisson Collection Hotel, Tallinn Genel
Radisson Collection Hotel, Tallinn Genel
Image More +207 fotoğraf
Radisson Collection Hotel, Tallinn
Ravala Street 3 Baltic Sea, Tallinn

Radisson Collection Hotel, Tallinn misafirlere Tallinn merkezinde, St John's Düşkünler Evi yakınında ve Estonya Sanat Akademisi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tallinn Limanı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Estonya İtfaiye Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan MEKK Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

287 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Tallinn bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11561 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sauna
Oda
Oda (Collection)
Oda,
Oda, Engellilere Uygun (Collection)
Family
Family Oda
Süit
Süit
Premium
Premium Oda (Collection - Old Town View)
Superior
Superior Oda (Collection)
Superior
Superior Oda (Collection - Old Town View)
Premium
Premium Süit, Sauna (Old Town View)
Süit,
Süit, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x