Radisson Collection Hotel, Moscow

Orta Rusya, Moskova
Radisson Collection Hotel, Moscow Genel
Radisson Collection Hotel, Moscow Genel
Radisson Collection Hotel, Moscow Genel
Radisson Collection Hotel, Moscow Genel
Radisson Collection Hotel, Moscow Genel
Image More +253 fotoğraf
Radisson Collection Hotel, Moscow
2/1 Kutuzovsky Avenue Orta Rusya, Moskova

Radisson Collection Hotel, Moscow konaklamanızda Moskova merkezinde, Rusya Beyaz Sarayı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Amerika Birleşik Devletleri Elçiliği ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Dışişleri Bakanlığı ile 2,2 km ve Eski Arbat (Stary Arbat) ile 3,9 km mesafede.

Otelde 16 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 497 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 23035 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Individual)
Room
Executive Oda (Collection)
Room
Premium Oda (Collection)
Room
Superior Oda (Collection)
Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı (Collection)
Room
Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x