Radisson Blu Resort, Saidia Garden

Tangier – Akdeniz Kıyısı, Madagh
Radisson Blu Resort, Saidia Garden Genel
Radisson Blu Resort, Saidia Garden Öne Çıkan Resim
Radisson Blu Resort, Saidia Garden Dış Mekan
Radisson Blu Resort, Saidia Garden Dış Mekan
Radisson Blu Resort, Saidia Garden Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Radisson Blu Resort, Saidia Garden
Station Balneaire Saidia Tangier – Akdeniz Kıyısı, Madagh

Radisson Blu Resort, Saidia Garden misafirlere Madagh (Marina) bölgesinde, Saidia Plajı ve Wafa Even Parc ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Berkane İl Stadı ile 16,9 mi (27,2 km) ve Eglise Sainte Agnes ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Junior Süit, Denize Sıfır
Room
Junior Süit, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Oda, Balkon (Lateral Sea View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x