Radisson Blu Resort, Beitostolen

Doğu Norveç, Oystre Slidre
Radisson Blu Resort, Beitostolen Genel
Radisson Blu Resort, Beitostolen Genel
Radisson Blu Resort, Beitostolen Genel
Radisson Blu Resort, Beitostolen Genel
Radisson Blu Resort, Beitostolen Genel
Image More +53 fotoğraf
Radisson Blu Resort, Beitostolen
Beitostolen Doğu Norveç, Oystre Slidre

Radisson Blu Resort, Beitostolen konaklamanızda Beitostolen bölgesinde, dağda, Beitostølen Kayak Merkezi yakınında ve Lyskapellet Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hegge Stave Kilisesi ile 13,9 km ve Besseggen Yürüyüş Parkuru Başlangıcı ile 34,1 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

124 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Beitostolen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 13993 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda (Sofa Bed)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x