Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR

Kuzey Hindistan, Ghaziabad
Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR Genel
Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR Genel
Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR Genel
Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR Genel
Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR Genel
Image More +48 fotoğraf
Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR
H-3, Sector - 14 Kaushambi Kuzey Hindistan, Ghaziabad

Radisson Blu Kaushambi Delhi NCR konaklamanızda Ghaziabad bölgesinde, Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 10 km (6,2 mi) ve Hindistan Kapısı ile 14,2 km (8,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Kızıl Kale ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için SULTAN ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

147 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Room
Superior Oda
Room
Business Oda (Business Class)
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x