Radisson Blu Hotel Ranchi

Doğu Hindistan, Ranchi
Radisson Blu Hotel Ranchi Genel
Radisson Blu Hotel Ranchi Genel
Radisson Blu Hotel Ranchi Genel
Radisson Blu Hotel Ranchi Genel
Radisson Blu Hotel Ranchi Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
Radisson Blu Hotel Ranchi
Main road, Kadru Diversion Doğu Hindistan, Ranchi

Radisson Blu Hotel Ranchi misafirlere Ranchi merkezinde, Hundru Falls ve Tagore Hill ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Ranchi Lake ile 2,3 mi (3,7 km) ve Nakshatra Van ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Waterfront ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

115 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Ranchi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Business Oda (Business Class)
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x