Radisson Blu Elizabete Hotel

Vidzeme, Riga
Radisson Blu Elizabete Hotel Genel
Radisson Blu Elizabete Hotel Genel
Radisson Blu Elizabete Hotel Genel
Radisson Blu Elizabete Hotel Genel
Radisson Blu Elizabete Hotel Genel
Image More +85 fotoğraf
Radisson Blu Elizabete Hotel
73 Elizabetes Street Vidzeme, Riga

Radisson Blu Elizabete Hotel misafirlere Riga merkezinde, Vermanes Garden yakınında ve Galleria Riga Shopping Center ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Berg's Bazaar kapalı çarşısı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Palladium Konser Salonu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Yemek servisi için CUT ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 228 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Riga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Junior
Junior Süit
Premium
Premium Oda, Manzaralı
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, Manzaralı
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x