Radamanthy's Apartments

Sfakaki
Radamanthy's Apartments Öne Çıkan Resim
Radamanthy's Apartments Dış Mekan
Radamanthy's Apartments Dış Mekan
Radamanthy's Apartments Dış Mekan
Radamanthy's Apartments Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Radamanthy's Apartments
Sfakaki , Sfakaki

Radamanthy's Apartments misafirlere Resmo bölgesinde, plaj yakınında, Rethimno Kart ve Platanes Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Blue Beach ile 3,8 mi (6,2 km) ve Horse Park Rethymno Binicilik Kulübü ile 3,9 mi (6,4 km) mesafede.

Apart dairenin bar/oturma salonu misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç plazma televizyon sunulur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x