RAC Cervantes Holiday Park

Mercan Kıyısı, Cervantes
RAC Cervantes Holiday Park Genel
RAC Cervantes Holiday Park Öne Çıkan Resim
RAC Cervantes Holiday Park Dış Mekan
RAC Cervantes Holiday Park Dış Mekan
RAC Cervantes Holiday Park Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
RAC Cervantes Holiday Park
35 Aragon Street Mercan Kıyısı, Cervantes

Cervantes bölgesindeki RAC Cervantes Holiday Park misafirlere okyanus kıyısında, Pinnacles Turizm Danışmanlık Merkezi ve Thirsty Point Gözlem Noktası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Lake Thetis ile 2,3 km (1,4 mi) ve Nambung Ulusal Parkı ile 4,8 km (3 mi) mesafede.

Tatil parkının restoranı The Seashells Cafe öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Disability Access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x