R&R Guesthouse

Hood Dağı - Columbia Nehri Boğazı, The Dalles
R&R Guesthouse Genel
R&R Guesthouse Öne Çıkan Resim
R&R Guesthouse Dış Mekan
R&R Guesthouse Dış Mekan
R&R Guesthouse İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
R&R Guesthouse
508 W 12th Street Hood Dağı - Columbia Nehri Boğazı, The Dalles

R&R Guesthouse misafirlere The Dalles bölgesinde, banliyöde, Columbia River Gorge National Scenic Area ve Cascade Range yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Dalles Kalesi Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Old St. Peter's Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

R&R Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu sunulmaktadır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier Ev, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x