R-Con Rest Sea

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
R-Con Rest Sea Öne Çıkan Resim
R-Con Rest Sea İç Mekan
R-Con Rest Sea Yerinde Yemek
R-Con Rest Sea Yerinde Yemek
R-Con Rest Sea Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
R-Con Rest Sea
249/42 Moo 12, Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

R-Con Rest Sea misafirlere Pattaya (Na Kluea) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dongtan Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

R-Con Rest Sea misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x