Quynh Long Villa

Orta Vietnam, Son Phong
Quynh Long Villa Genel
Quynh Long Villa Öne Çıkan Resim
Quynh Long Villa Dış Mekan
Quynh Long Villa Dış Mekan
Quynh Long Villa Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Quynh Long Villa
28 Nguyen Cong Tru, Tan An Orta Vietnam, Son Phong

Quynh Long Villa misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Chuc Thanh Pagodası ve Hoi An Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Khu vườn Quynh Long Villa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x