Quyen Phuc

Orta Vietnam, Da Nang
Quyen Phuc Öne Çıkan Resim
Quyen Phuc Dış Mekan
Quyen Phuc Dış Mekan
Quyen Phuc Dış Mekan
Quyen Phuc Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Quyen Phuc
32 An Thuong 1 Orta Vietnam, Da Nang

Quyen Phuc misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Bac My An Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Han River ile 1,1 mi (1,8 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Quyen Phuc misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x