Quinta Paços do Lago

Madeira Adası, Campanário
Quinta Paços do Lago Genel
Quinta Paços do Lago Genel
Quinta Paços do Lago Öne Çıkan Resim
Quinta Paços do Lago Dış Mekan
Quinta Paços do Lago Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Quinta Paços do Lago
Rua Comandante Camacho de Freitas 550 Madeira Adası, Campanário

Quinta Paços do Lago misafirlere Ribeira Brava (Campanário) bölgesinde, Madeira Etnografya Müzesi ve CityBubbles ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi CR7 Müzesi ile 10,3 mi (16,6 km) ve Madeira Botanik Bahçesi ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Quinta Paços do Lago misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Deluxe
Deluxe Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x