Quinta Dona Adelaide

Northern Portugal, Valpacos
Quinta Dona Adelaide Genel
Quinta Dona Adelaide Genel
Quinta Dona Adelaide Genel
Quinta Dona Adelaide Genel
Quinta Dona Adelaide Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Quinta Dona Adelaide
Rua do Pomar Lugar de Ribeira Northern Portugal, Valpacos

Quinta Dona Adelaide misafirlere Valpacos merkezinde, Mirandela Roma Kilisesi ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede ve Ponte Romana de Trajano ile 17,3 mi (27,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Nadir Afonso Contemporary Art Museum ile 17,5 mi (28,1 km) ve Forte de Sao Francisco ile 17,5 mi (28,1 km) mesafede.

Restaurante da Quinta, Quinta Dona Adelaide misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x