Quinta Carrizalillo

Rinconada
Quinta Carrizalillo Genel
Quinta Carrizalillo Öne Çıkan Resim
Quinta Carrizalillo Dış Mekan
Quinta Carrizalillo Dış Mekan
Quinta Carrizalillo Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Quinta Carrizalillo
Calle Focas 5 Fraccionamiento Rinconada , Rinconada

Quinta Carrizalillo konaklamanızda Puerto Escondido bölgesinde, plaj yakınında, Carrizalillo Plajı ve Playa Coral ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Bacocho Plajı ile 0,9 km (0,5 mil) ve Puerto Angelito Plajı ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite
Junior
Junior Suite P2
Room
Junior Suite P1
Room
Master Suite P1
Room
Master Suite P2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x