Quinchamali Hostel

Orta Şili, Macul
Quinchamali Hostel Öne Çıkan Resim
Quinchamali Hostel Yerinde Yemek
Quinchamali Hostel Yerinde Yemek
Quinchamali Hostel Oda Düzeni
Quinchamali Hostel Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Quinchamali Hostel
Quinchamali 3136 comuna de Macul Orta Şili, Macul

Santiago bölgesindeki Quinchamali Hostel konaklamanızda, Paseo Quilin Alışveriş Merkezi ve Museo de Colo Colo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Estadio Monumental David Arellano (David Arellano Hatıra Stadyumu) ile 1,4 mi (2,3 km) ve Ulusal Stadyum ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Santiago bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x