Quijano Apart & Suites

Montevideo
Quijano Apart & Suites Öne Çıkan Resim
Quijano Apart & Suites Dış Mekan
Quijano Apart & Suites Kahvaltı
Quijano Apart & Suites Yerinde Yemek
Quijano Apart & Suites Oda Düzeni
Image More +61 fotoğraf
Quijano Apart & Suites
Carlos Quijano 1281 , Montevideo

Quijano Apart & Suites misafirlere Montevideo merkezinde, Kilitler Çeşmesi yakınında ve Intendencia Manzara Seyir Noktası ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanat Tarihi Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Cagancha Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Üç Kişilik Oda (3 pax)
Family
Family Stüdyo
Senior
Senior Apart Daire
Room
Comfort Stüdyo Süit
Room
Premium Apart Daire
Room
Family Apart Daire
Room
Exclusive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x