Quietlane Residence

Lagos
Quietlane Residence Genel
Quietlane Residence Öne Çıkan Resim
Quietlane Residence Dış Mekan
Quietlane Residence Yerinde Yemek
Quietlane Residence Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Quietlane Residence
1 Olu Akerele Street , Lagos

Quietlane Residence misafirlere Lagos merkezinde, Allen Avenue ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 1,9 mi (3 km) ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Room
Classic Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x