Quetta Serena Hotel

Quetta
Quetta Serena Hotel Öne Çıkan Resim
Quetta Serena Hotel Dış Mekan
Quetta Serena Hotel Dış Mekan
Quetta Serena Hotel Dış Mekan
Quetta Serena Hotel İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Quetta Serena Hotel
Shahrah-e-Zarghoon , Quetta

Quetta bölgesindeki Quetta Serena Hotel konaklamanızda Archaeological Museum of Balochistan ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Askari Park ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Balochistan Üniversitesi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Geological Survey of Pakistan Museum ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortları, sağlık kulübü ve açık havuz vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x