Quest Watergardens

Taylors Lakes
Quest Watergardens Genel
Quest Watergardens Öne Çıkan Resim
Quest Watergardens Dış Mekan
Quest Watergardens Kahvaltı
Quest Watergardens Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Quest Watergardens
399 Melton Hwy , Taylors Lakes

Quest Watergardens misafirlere Melbourne (Taylors Lakes) bölgesinde, Watergardens Şehir Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Banchory Grove Grassland Nature Conservation Reserve ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kraliçe Victoria Pazarı ile 16,8 mi (27,1 km) ve Melbourne Hayvanat Bahçesi ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 45-inç plazma televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x