Quest Albury

Murray River Basin, Albury
Quest Albury Genel
Quest Albury Genel
Quest Albury Genel
Quest Albury Genel
Quest Albury Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Quest Albury
550 Kiewa Street Murray River Basin, Albury

Quest Albury misafirlere Albury merkezinde, Albury Kütüphane Müzesi yakınında ve Albury Sanat Galerisi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Albury Botanik Bahçeleri ile 0,5 mi (0,9 km) ve Commercial Golf Resort ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Yemek servisi için 2640 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Apart dairede konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x