Querini Luxury Suites

Hanya Eski Kent Bölgesi
Querini Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Querini Luxury Suites Dış Mekan
Querini Luxury Suites Dış Mekan
Querini Luxury Suites İç Mekan
Querini Luxury Suites Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Querini Luxury Suites
Tsouderon 24 , Hanya Eski Kent Bölgesi

Querini Luxury Suites misafirlere Hanya merkezinde, Hanya Merkez Pazarı ve Agora yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Agia Marinası Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Eski Venedik Limanı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x