Queens Arms

South East England, East Garston
Queens Arms Genel
Queens Arms Genel
Queens Arms Genel
Queens Arms Genel
Queens Arms Genel
Image More +29 fotoğraf
Queens Arms
East Garston South East England, East Garston

Hungerford bölgesindeki Queens Arms misafirlere milli parkta, Welford Parkı ve Ashdown House ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Uffington White Horse ile 16,6 km ve Newbury Yarış Pisti ile 21,5 km mesafede.

The Queens Restaurant Queens Arms misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 12 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Hungerford bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x