Qué Chévere

Puerto Rico Adası, Barrio Pueblo
Qué Chévere Genel
Qué Chévere Öne Çıkan Resim
Qué Chévere Dış Mekan
Qué Chévere İç Mekan
Qué Chévere Oda Manzaraları
Image More +55 fotoğraf
Qué Chévere
17 Calle Munoz Rivera Bo. Pueblo Puerto Rico Adası, Barrio Pueblo

Qué Chévere konaklamanızda Rincon merkezinde, Rincon Kent Meydanı yakınında ve Domes Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sandy Plajı ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede.

Misafirler için 11 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x