Quays Hotel

South Coast, Batemans Bay
Quays Hotel Öne Çıkan Resim
Quays Hotel Dış Mekan
Quays Hotel Dış Mekan
Quays Hotel Dış Mekan
Quays Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Quays Hotel
60 Beach Road South Coast, Batemans Bay

Batemans Bay bölgesindeki Quays Hotel konaklamanızda, Batemans Bay Marinası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Catalina Golf Sahası ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Batemans Bay Mini Golf ile 0,8 mi (1,3 km) ve Batemans Bay Eski Adliye Sarayı Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Sandbar restoranı Japon mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 9.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

26 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 50 inç düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda
Oda (1 King + Single)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Family
Family Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x