Quartz Hotel & SPA

Mexican Riviera, Tijuana
Quartz Hotel & SPA Genel
Quartz Hotel & SPA Genel
Quartz Hotel & SPA Genel
Quartz Hotel & SPA Genel
Quartz Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Image More +86 fotoğraf
Quartz Hotel & SPA
Paseo Centenario 4210, Zona Urbana Rio Mexican Riviera, Tijuana

Tijuana (Zona Rio) bölgesindeki Quartz Hotel & SPA konaklamanızda Centro Cultural Tijuana ve San Ysidro Sınır Kapısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel CREA Sports Field ile 2,2 km ve Tijuana Wax Museum (Tijuana Balmumu Müzesi) ile 2,5 km mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Boka misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 153 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tijuana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6997 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Recovery Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x