Quartier Polo by Rentin BA

Las Canitas
Quartier Polo by Rentin BA Genel
Quartier Polo by Rentin BA Genel
Quartier Polo by Rentin BA Öne Çıkan Resim
Quartier Polo by Rentin BA Dış Mekan
Quartier Polo by Rentin BA İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Quartier Polo by Rentin BA
Republica de eslovenia 1942 , Las Canitas

Quartier Polo by Rentin BA misafirlere Buenos Aires (Palermo) bölgesinde, Palermo Hippodrome (Palermo Hipodromu) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Japon Bahçesi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Palermo Soho ile 2,2 km (1,4 mil) ve Galileo Galilei Planeteryumu ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirler için 29 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sauna ve spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Standard Apart Daire (#QP71)
Room
Luxury Apart Daire (#QP91)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x