Quartier am Bauernstadl

Bucklige Welt, Feldbach
Quartier am Bauernstadl Öne Çıkan Resim
Quartier am Bauernstadl Dış Mekan
Quartier am Bauernstadl Dış Mekan
Quartier am Bauernstadl İç Mekan
Quartier am Bauernstadl Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Quartier am Bauernstadl
Bürgergasse 2 Bucklige Welt, Feldbach

Bu apart otel misafirlere Feldbach merkezinde, Pannonia (bölge) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Zotter ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Vulcano Domuz Eti Fabrikası ile 5,4 mi (8,8 km) ve Riegersburg Kalesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu konforlu apart dairede ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x