Quartet Hotel and Garden Suites

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Quartet Hotel and Garden Suites Genel
Quartet Hotel and Garden Suites Genel
Quartet Hotel and Garden Suites Öne Çıkan Resim
Quartet Hotel and Garden Suites Dış Mekan
Quartet Hotel and Garden Suites Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Quartet Hotel and Garden Suites
Rietvlei Road Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Quartet Hotel and Garden Suites misafirlere Plettenberg Bay bölgesinde, golf sahasına yakın, Garden Route Ulusal Parkı ve Plett Puzzle Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel St Peters Anglican Church ile 2,8 mi (4,5 km) ve Plettenberg Körfezi Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Stüdyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x