Quarterdecks Retreat

Fraser Coast, Urangan
Quarterdecks Retreat Dış Mekan
Quarterdecks Retreat Dış Mekan
Quarterdecks Retreat Oda Manzaraları
Quarterdecks Retreat Oda Düzeni
Quarterdecks Retreat Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Quarterdecks Retreat
80 Moolyyir Street Fraser Coast, Urangan

Quarterdecks Retreat misafirlere Hervey Körfezi merkezinde, Great Sandy Strait ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Hervey Bay Botanik Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Urangan Central Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,5 km) ve Reefworld Akvaryumu ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x