Quality Resorts Dunas de Marapé

Jequia da Praia
Quality Resorts Dunas de Marapé Genel
Quality Resorts Dunas de Marapé Öne Çıkan Resim
Quality Resorts Dunas de Marapé Kahvaltı
Quality Resorts Dunas de Marapé Yerinde Yemek
Quality Resorts Dunas de Marapé Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
Quality Resorts Dunas de Marapé
Povoado Barra de Jequiá, S/N , Jequia da Praia

Quality Resorts Dunas de Marapé misafirlere Jequia da Praia bölgesinde, plaj yakınında, Marape Dunes yakınında ve Sao Jose do Poxim Kilisesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Frances Plajı ile 27 mi (43,5 km) ve Senador Rui Palmeira Meydanı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda (Twin)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda (Twin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x