Quality Inn & Suites

Whitehorse
Quality Inn & Suites Genel
Quality Inn & Suites Genel
Quality Inn & Suites Öne Çıkan Resim
Quality Inn & Suites Kahvaltı
Quality Inn & Suites Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Quality Inn & Suites
2288 2nd Avenue , Whitehorse

Quality Inn & Suites misafirlere Whitehorse merkezinde, Shipyards Park ve Sundog Carving Studio & Gallery ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Yukon Artists@Work ile 0,7 mi (1,1 km) ve MacBride Yukon Tarihi Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Rickys All Day Grill, Quality Inn & Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 99 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Whitehorse bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1870 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x