Quality Inn Mount Vernon, IL

Southern İllinois, Mount Vernon
Quality Inn Mount Vernon, IL Öne Çıkan Resim
Quality Inn Mount Vernon, IL Kahvaltı
Quality Inn Mount Vernon, IL Kahvaltı
Quality Inn Mount Vernon, IL Banyo Tipleri
Quality Inn Mount Vernon, IL Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
Quality Inn Mount Vernon, IL
201 Potomac Blvd Southern İllinois, Mount Vernon

Quality Inn Mount Vernon, IL misafirlere Mount Vernon merkezinde, King City Square Alışveriş Merkezi ve Crossroads Community Hospital ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Crossroads Community Hospital ile 1,5 mi (2,4 km) ve Good Samaritan Regional Health Center ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 64 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x