Quality Hotel Curitiba

Curitiba
Quality Hotel Curitiba Genel
Quality Hotel Curitiba Genel
Quality Hotel Curitiba Genel
Quality Hotel Curitiba Genel
Quality Hotel Curitiba Genel
Image More +44 fotoğraf
Quality Hotel Curitiba
Alameda Dom Pedro II, 740, Batel , Curitiba

Quality Hotel Curitiba misafirlere Curitiba merkezinde, Novo Batel Alışveriş Merkezi ve Hospital Vita ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel 24 Saat Sokağı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Crystal Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Yemek servisi için Ticiano ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

96 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x